30. KSINZ’L, sekcija Radovljica, 17. november 2018

Datum je posodobljen, vabilo je skoraj isto (letošnji gost vabila je Đorđe Balašević), pa nič ne de – tudi tradicija nekaj velja: November je tu, zato je čas, da vas še enkrat spomnimo, da se bliža najbolj pričakovana sobota v mesecu. Spet se bo namreč zgodilo svetovno prvenstvo v Ksinz’lu. Kot je za Ksinz’l že v navadi, se dobimo v soboto, 17. novembra na stalni lokaciji, v Koči na Gozdu na pobočju Vršiča. Dan bo potekal (kot sedaj že par let) nekako tako:

15.00 prihod udeležencev

15.30 žreb tekmovalcev

16.00 pričetek prvega kroga

Zdaj že nekaj let tradicionalni pohod na vrh Vršiča bo potekal po koncu prve runde oz. kasneje, odvisno od zainteresiranih. Finale lahko pričakujemo okoli 2. ali 3. ure ponoči. Če želite spati v zaključenih sobah, lahko pokličete Mareta in Tanjo na telefonsko številko 041 šest osem dve 704. Če boste spali na skupnih ležiščih, načeloma ne rabite rezervacije. Za vse ostale informacije tekmovalne, spačkarske in navigacijske narave pa vam bo na voljo Uroš na 031 šest pet sedem 292.

Cesta na Vršič je ponavadi (tudi ob lepem vremenu, ki se nam obeta) prevozna samo z zimsko opremo, tako da preverite, če so vaše zimske gume še v redu oz. če imate ketne v spačku. Kot vedno še opozorilo – bodite točni, kajti zamudniki boste lahko le navijali!

 

Se vidimo,

sekcija Radolca