NUJNO obvestilo! Sprememba lokacije 51. Prvomajskega srečanja

NUJNO OBVESTILO
(piše: Alko)
V četrtek sem prejel klic od Sončkovega šefa, Filipa, da so v Savudriji začeli z obnovo kanalizacije ter je vso naselje razkopano in ne bo porihtano vse do našega termina… Saj ni res, pa je. Ni druge opcije kot selitev.

Ob začetni paniki sva se s Filipom na hitro dogovorila in skupaj z Marinko smo se v petek zjutraj dobili z ekipo Istraturista v Umagu. Ponudili so nam apartmaje v sosednjem naselju Polynesia (kakšne tri kilometre v smeri Umaga iz Savudrije), ki je ogromno naselje podobnega standarda kot Savudrija;

(http://www.istraturist.com/sl/apartmaji/sol-polynesia/).

Naselje smo si dodobra ogledali in ima vso potrebno infrastrukturo za nas (velik prostor za tekmovanja z avtomobili, pokriti prostor za podelitev/koncert, lep prostor v neposredni bližini apartmajev za večer sekcij, pokrite prostore v primeru dežja, oder za koncert, bazen, igrala…) in najboljše od vsega je, da smo fizično povsem ločeni od ostalih turistov in na kupu, ter na takšnem skrajnem mestu naselja, da nas nihče ne bo motil in mi ne bomo motili nikogar.

Še boljše od najboljšega: apartmajev je dovolj za vse! Tudi za tiste člane, ki so vplačali bungalov ali hotel – ti bodo zdaj dobili apartma po isti ceni kot so jo plačali za bungalov ali hotel, na splošno ne bo nobenih doplačil, profitirali pa bomo tudi najemniki savudrijskih šestic, ki jih v Polynesiji ni… Za isto ceno bomo zdaj dobili dva apartmaja, ki sta sosednja.

Po prvotni paniki nam je odleglo, saj si nihče ne želi srečanja na gradbišču, “plac” v Polynesiji pa je dejansko veliko boljši kot v Savudriji – in za vse enak: vsi bodo dobili apartmaje, nihče ne bo dislociran in v bungalovih ali hotelu……

Apartmaji so še na voljo! (OPOZORILO: člani, ki ste “zviseli” pokličite Sonček in Marinko)

Marinka se bo po najboljših zmožnostih potrudila, da bo naše želje “prevedla” na novo lokacijo, saj veste, da se trudi s polno paro – prosim, bodite prizanesljivi do nje. Po prvotni paniki zdaj resnično mislim, da nam je padla “motorka v med”.

Z Marinko sva seveda na voljo za morebitna vprašanja,

Se vidimo na Prvomajcu!
Pozdrav vsem…
Alko